December 2012

God jul

Jeg vil gerne ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Jeg håber at I alle har haft et god og travlt år, og at I er raske og er kommet godt igennem 2012.

2012 har for mig været et rigtig spændende år. Jeg startede op som selvstændig malermester i december 2011, og i starten af 2012 ændrede jeg mit firma til et ApS. I løbet af sommeren har jeg flyttet mit værksted fra Hillerød til Dr. Olgas Vej på Frederiksberg, og mit kontor flytter derind i starten af 2013.

Jeg har haft rigtig mange spændende opgaver i 2012. Jeg kan blandt andet nævne Novo Nordisk i Bagsværd, Gentofte Hospital, Ottilavej i Valby, Hørsholm Midtpunkt, TV2 News, Frederikssundsvejen Skole, Rosenborg, Centerparken i Valby, Storm P. museet, Husum Kirke og mange flere. Hvis du har lyst til at se billeder fra nogle af de opgaver, kan du kigge forbi min hjemmeside, www.malertorben.dk, og se mine billedgallerier.

Jeg har i øjeblikket syv mand ansat, og stadig en del ordrer i bogen, som vi glæder os til at lave. Der har været rigtig mange tilbud, heldigvis, for uden tilbud kan man ikke forvente at have noget at lave.

Jeg håber at 2013 bliver et godt år for dig og for det danske arbejdsmarked, med fremgang til glæde for os alle.

Med disse ord vil jeg igen gerne ønske alle en glædelig jus og et godt nytår. Jeg håber vi tales ved i det nye år.

Torben Bennetzen

Lukket for kommentarer.