April 2012

Velkommen

Den 1. december 2011 startede jeg mit eget malerfirma efter mange år som henholdsvis konduktør og direktør i 3 større malerfirmaer i Københavnsområdet.

Jeg er rigtig glad for at kunne fortælle, at det har været en opstart langt over hvad jeg havde forventet. En fantastisk følelse, at så mange tænker p åmig og støtter mig i min opstart.

Til en start valgte jeg at lægge mit firma i Hillerød, hvor jeg også bor. Men efter kort tid blev pladsen for trang, og da en stor del af mit arbejde ligger i København, var det ikke hensigtsmæssigt at firmaet lå i Hillerød.

Fra 1. marts 2012 har jeg lejet mig ind i lokaler på Dr. Olgasvej hvor der er værksted og kontor i samme bygning. Det vil jeg med sikkerhed blive glad for i fremtiden, jeg vil skrive nærmere når alt flyttearbejdet er overstået.

Det har været fantastisk at så mange har vist mig den glæde at spørge mig om priser på malerarbejde, og ikke mindst valgt at bruge mig som maler på deres opgaver.

Jeg vil forsøge at lægge lidt billeder ind på min hjemmeside så I kan følge med i, hvad det er jeg går og laver i øjeblikket.

Jeg har været nødt til at ansætte folk for at nå opgaverne, og jeg samarbejder med 2 andre malerfirmaer som hjælper når der bliver lidt for travlt.

Med venlig hilsen

Torben Bennetzen

Lukket for kommentarer.